Vad avvisar män i kvinnligt utseende?

Det finns många sätt att utsmycka ditt utseende. För att göra detta går vi till frisörsalonger, nagelsalonger, till makeupartister. Och allt för att vi vill se bra ut och som representanter för motsatt kön. Men problemet är att de har ett annorlunda skönhetsbegrepp. Och de reagerar inte på mode som vi gör. Och vad är skillnaden i deras åsikter?

1. Blå skuggor
Denna färg på ögonskugga är nu populär, men stylister tror det. Våra män och fans har en annan vision - för vissa liknar det vanliga blåmärken, som om någon hade brutit ögonen, medan andra har en förening med barmaid från stationen.

2. Scarlet läppstift
Det faktum att en sådan läppstift har blivit modern är "att skylla" Marilyn Monroe. Fram till 50-talet konstaterades den skarlakansröda läppfärgen vara smaklös. Men TV-skärmens stjärna gjorde sitt jobb, och denna färg är fortfarande populär idag. Men det starkare könet anser att denna "färg" är ett tecken på aggressivitet, och om det förutom den också finns en manikyr av samma färg, så verkar damen inte längre feminin och öm. Snarare rov och omättlig.

3. Tjocka ögonbrynen
Mode för att plocka ögonbrynen ibland passerar, och nu är naturliga ögonbrynen trender. Män är oroade. Det verkar för dem att sådana ögonbrynen är maskulina i utseende. Ibland uppfattas till och med detta som om en kvinna inte tittar på sig själv.

4. Frisyrer som washngo
Många, särskilt ägare av kort hår, kan ofta dyka upp på gatan och har precis tvättat håret. Inte det utan styling, men även med vått hår, om vädret tillåter. Men inte alla män är redo att förstå och acceptera en sådan "ofullständighet".

5. Fashionabla rökiga ögon
Dis i ögonen är också en trendig sak, tyngdpunkten på ögonen är oändlig. Men herrar uppfattar ibland detta som ett försök att bli som en vampyr. Vilken värme och ömhet finns det!

6. Falska eller utsträckta ögonfransar
Tjocka långa ögonfransar är en bra dekoration för en kvinna. Men män älskar naturlig skönhet, och när en kvinna har sådana ögonfransar mogna, kan hon se ut som en docka. Ja, och inte alla flickor är ansikte mot ansikte.

7. Konstmanikyr
Kvinnor älskar när de har långa naglar, och också så att de åtminstone har ett mönster, eller till och med lättnadsskulpturer eller strass. Trots skönheten och pretentiösheten hos sådana naglar är de hos män förknippade med vapen, men inte med kvinnlighet. Många män föredrar en vanlig fransk manikyr.

8. Kort hårklipp
Under "igelkotten", under "boxningen" skärs inte bara unga flickor utan också mogna damer. Ja, naturligtvis är vården för en sådan frisyr minimal. Men det starkare könet suckar: hur ser hon ut, som en man? instalikesfast