Möt året 2016.

Nytt år kan betraktas som den mest älskade semestern för alla människor, en semester av magi och mystik, som ger verkligen otroligt fantastiska känslor. Alla på nyårsafton tror att nästa år kommer allt att bli som han tänkte.
För att lycka, kärlek, vänlighet, välstånd inte ska spänna i huset måste du ta reda på hur du kan fira det nya 2016året på rätt sätt. Det är ju inte förgäves när klockan slår, alla försöker göra en önskan, för den här natten är verkligen fylld med magi.
Innan du firar det nya året, måste du spendera det utgående ordentligt. Vi bör tacka det utgående året, även om detta år inte är helt framgångsrikt. Det är viktigt att komma ihåg allt gott och positivt som var i familjens hus i livet. När man är vid festbordet, bör man komma ihåg de positiva händelser som inträffade under det utgående året. Det är tillrådligt att inte komma ihåg dåliga händelser alls, du behöver inte behålla onda och sorgliga minnen bör släppas. Det är också nödvändigt att förlåta alla som förolämpade och inte att göra någon arg. Det är nödvändigt att närma sig mötet i det nya året med en ren öppen själ för att släppa in nya lediga platser nya positiva känslor.
Så hur tillbringar jag det gamla året, hur möts det nya? Alla vet att mötet med denna semester är med familjen. Men även i bullriga stora företag är det inte förbjudet att träffa honom om det är bekvämt och trevligt att vara i dessa kretsar.
Symbolet för det kommande året är en busig röd apa. Hon är själv kvick, gladlynt och på det nya året lovar vi bara att uppleva sådana känslor. Eftersom djurapor från naturen är fina och bullriga, som att hoppa och hoppa - bör semestern också vara rolig och bullrig med brännande danser och roliga spel.
Vilka presenter ska du välja för apaåret? Vanligtvis ges alla årets symbol i dess olika manifestationer. Det kan vara ovanliga figurer i form av en apa, gjord av olika material. Barn ska ge plyscha apor fyllda med godis och andra godisar. För huset kan du välja handdukar med bilden av en apa eller fluffiga mattor för sängen. Välj gåvor i gott humör och sedan överförs en positiv avgift till den person som dessa gåvor väljs för. Dessutom indikerar bilden av en apa i alla ämnen tur och välstånd. Det är också nödvändigt att packa en gåva i en vacker låda och en presentfilm, med en nyårsbild.
Frukter måste finnas på bordet, utan vilka en apa inte kan leva - det är naturligtvis bananer. Ett bord ska dekoreras med rött.
Kläder där det rekommenderas att fira början av det nya 2016 bör vara antingen röd eller orange, det är värt att dekorera hemmet i samma nyanser. casino minsta insättning