Skip to main content
Allmänt

BeFas förvaltningssystem är en bekväm lösning

By 2023-06-16No Comments

Förvaltningssystem har blivit alltmer populära inom fastighetssektorn under de senaste decennierna. De är ett effektivt och kostnadseffektivt sätt att hantera flera fastigheter och sköta deras underhåll. BeFa ligger i framkant av denna digitala revolution och erbjuder innovativa förvaltningslösningar som kan hjälpa fastighetsägare att spara tid och pengar.

BeFas förvaltningssystem har utformats med effektivitet i åtanke. Det gör det möjligt för ägarna att övervaka och hantera sina fastigheter från var som helst i världen, oavsett hur många de är. Plattformen bygger på en central databas som lagrar all data som rör varje fastighet – från hyresavtal till elräkningar – så att användarna kan få tillgång till den närhelst de behöver den. Den ger också en omfattande översikt över servicehistoriken för varje fastighet, vilket gör det enkelt för ägarna att hålla koll på sina investeringar.

Systemet är också mycket användarvänligt, vilket gör det lätt för vem som helst att använda utan tidigare erfarenhet av fastighetsförvaltning. Det erbjuder en rad funktioner som effektiviserar verksamheten, t.ex. automatiserade hyresbetalningar, automatiska påminnelser om försenade räkningar eller underhållsarbeten och detaljerade finansiella rapporter som ger användarna en korrekt bild av investeringarnas resultat.

Mer om förvaltningssystem

Men BeFas förvaltningssystem handlar inte bara om bekvämlighet; det är också säkert och tillförlitligt. Alla data lagras säkert i krypterad form så att endast auktoriserad personal har tillgång till dem. Systemet har också tvåfaktorsautentisering för ökad säkerhet när man loggar in på plattformen eller utför vissa åtgärder i den. Slutligen säkerhetskopieras all data regelbundet så att ägarna kan vara säkra på att deras information aldrig går förlorad om något går fel.

Förutom omfattande fastighetsförvaltningstjänster erbjuder BeFa också en specialiserad tjänst ”Forvaltning som tjänst” som är särskilt utformad för svenska kunder som äger flera fastigheter inom Sveriges gränser men är bosatta utomlands. Denna tjänst gör det möjligt för kunderna att lägga ut alla aspekter av förvaltningen av sina svenska fastigheter – från hyresinsamling till spårning av underhåll – samtidigt som de behåller full kontroll över dem från var som helst i världen.

BeFa har också utvecklat en specialiserad lösning som är skräddarsydd specifikt för svenska fastighetsägare som äger både enfamiljshus och flerbostadshus och som kallas ”Egna Fastigheter”. Denna lösning förenklar förvaltningen av flera fastigheter genom att kombinera både bostads- och kommersiella hyresgäster i ett heltäckande system med kraftfulla funktioner som hyresgästsökning och automatiserad hyresuppbörd.

Sammantaget erbjuder BeFa en optimal lösning för alla som söker ett pålitligt förvaltningssystem för att hantera sin fastighetsportfölj mer effektivt och kostnadseffektivt än någonsin tidigare – oavsett om man förvaltar ett enfamiljshus eller ett helt kontorskomplex i flera länder! Med sitt intuitiva användargränssnitt, säkra datalagringsalternativ, omfattande funktioner och specialiserade tjänster som är skräddarsydda specifikt för svenska kunder som äger flera fastigheter inom Sveriges gränser – BeFa sätter allt du behöver på ett och samma ställe!