Skip to main content

Era Försäkringar erbjuder en mängd olika försäkringstjänster för företag, inklusive VD- och styrelseansvarsförsäkring. Denna försäkring är speciellt viktig för er som är verkställande direktör eller sitter i styrelsen för ett företag, eftersom den skyddar er personligen mot ansvar som kan uppstå i samband med er verksamhet.

Oavsett om ni är en liten eller stor organisation, så kan ni drabbas av krav på skadestånd från tredje part eller myndigheter. Dessa krav kan röra sig om allt från olycksfall på arbetsplatsen till felaktig rådgivning eller bristande skydd av personuppgifter. Med vår VD- och styrelseansvarsförsäkring får ni den rättslig hjälp och det ekonomiska skydd som ni behöver för att hantera dessa situationer.

Ert företag och er personliga ekonomi är viktigt för oss, och vi vill göra allt vi kan för att hjälpa er att skydda dem. Därför erbjuder vi en skräddarsydd lösning för just er verksamhet, med möjlighet att välja de täckningar och begränsningar som passar er bäst.

Ta kontakt med oss idag för att få hjälp med att välja den försäkring som passar just er verksamhet!

Vi finns för att skydda ert företag och er personliga ekonomi

Vi på Era Försäkringar förstår att det finns många olika försäkringar att välja mellan, och att det kan vara svårt att veta vilken som är rätt för just ert företag. Därför vill vi ge er lite mer information om vår VD- och styrelseansvarsförsäkring, så att ni kan fatta ett välgrundat beslut om den är rätt för er.

Förutom att erbjuda rättslig hjälp och ekonomiskt skydd vid krav på skadestånd, så kan vår försäkring även hjälpa er att hantera interna tvister och konflikter inom företaget. Om ni till exempel är oense med en annan styrelseledamot eller en anställd, så kan vår försäkring hjälpa er att lösa det på ett professionellt och konstruktivt sätt.

Vi erbjuder också stöd och rådgivning i samband med företagsrelaterade frågor, så att ni kan känna er trygga och fokusera på er verksamhet. Vårt mål är att hjälpa er att undvika problem och konflikter, men om de trots allt skulle uppstå, så finns vi här för att hjälpa er att hantera dem på bästa sätt.

Så om ni vill skydda ert företag, er personliga ekonomi och ert goda rykte, så rekommenderar vi att ni överväger att teckna en VD- och styrelseansvarsförsäkring hos oss på Era Försäkringar. Tveka inte att kontakta oss för mer information eller för att boka ett möte med en av våra försäkringsrådgivare. Vi hjälper gärna till att hitta den lösning som passar just er verksamhet bäst!