Skip to main content
Allmänt

Min absoluta favoritbutik för hund: Pawpalace!

By 2023-09-26No Comments

Hej kära hundälskare!

Jag har nyligen upptäckt Pawpalace, och jag kan inte sluta prata om den! Som en passionerad hundägare vill jag alltid ha det bästa för min fyrbenta vän. Och låt mig berätta, det här stället har ALLT!

Varför jag älskar Pawpalace:

  1. Brett utbud av produkter: Med över 3.800+ produkter att bläddra igenom, är jag som ett barn i en godisbutik! Jag hittade allt från namnbrickor, leksaker, hundmat till hälso- och vårdprodukter.
  2. Högkvalitativa varumärken: Pawpalace kompromissar inte när det gäller kvalitet. Produkterna kommer från topp varumärken som Red Dingo, Millers Forge och många fler.
  3. Generöst bonusprogram: Varje gång jag handlar känner jag att jag får tillbaka, tack vare deras fantastiska bonusprogram.
  4. Snabb leverans: 2-5 dagars standardleverans är en dröm! Plus, vem kan säga nej till gratis frakt för beställningar över 500 kr?
  5. Betalningsflexibilitet: Möjligheten att betala hur jag vill med Klarna är så smidigt! Plus 14 dagars öppet köp för sinnesro.
  6. Exklusiva erbjudanden: Just nu har de en kampanjkod, ”5extra”, som ger dig 5% rabatt på allt!

Några av mina senaste favoritfynd:

  • Millers Klotång Röd: Efter att ha letat runt ett tag efter en bra klotång, stötte jag på denna från Pawpalace, och jag kunde inte vara mer nöjd! Denna robusta klotång ligger bra i handen, gör sitt jobb effektivt och har ett mycket rimligt pris. Dess design är också tilltalande, vilket är en trevlig bonus.
  • Tuggpinnar Nöt 5-pack: Dessa tuggpinnar har blivit en riktig hit hos min hund. De är inte bara näringsrika och säkra för honom, utan de verkar ge honom timmar av tuggglädje. Jag uppskattar att de är av bra kvalitet, och det bästa är att se hur mycket min hund älskar dem.
  • Matskål Keramik Med Tassmotiv Grå: Jag blev omedelbart förtjust i denna matskål när jag såg den på Pawpalace’s webbplats. Den gråa keramiken med det söta tassmotivet passar perfekt in i vårt kök, och storleken är idealisk för min hunds portioner. Dessutom är den enkel att rengöra och har en stabil bas så att den inte lätt tippas över. En absolut vinst för både mig och min fyrbenta vän!

Pawpalace är definitivt din one-stop-shop för allt hundrelaterat. Från näringsrik mat till roliga leksaker – de har allt! Och om du stöter på några problem? Deras kundtjänst är tillgänglig helgfria vardagar från 09.00-15.00, redo att hjälpa dig.

Så, vad väntar du på? Ge din bästa vän det den förtjänar. Glöm inte att använda koden ”5extra” för extra besparingar!

Lycklig shopping och pussar till alla era fyrbenta vänner!