Skip to main content

Det är ingen hemlighet att du behöver ha många följare och en stark följarbas för att bli influencer på Instagram. Ju fler följare du har, desto lättare är det att växa sig större. Och en bra metod för att få fler följare är att köpa Instagram följare. När du köper Instagram följare gör du det lättare för folk att se att du är väldigt relevant på Instagram.

Leta efter bra leverantörer

Alla aktörer som säljer följare eller likes är inte lika pålitliga eller angelägna om kvalitet. Du vill ha nya följare som ser riktiga ut, har uppladdningar och är trovärdiga. Att köpa från andra leverantörer och få ryska följare kanske inte ser lika bra ut för dina svenska följare. Så använd en från en riktig leverantör som Vinyadmedia.

Kvalitet över kvantitet

Det kan vara lockande att köpa 10 000 följare direkt, men det är inte nödvändigtvis den bästa strategin. Det kan vara klokare att börja med lite lägre följare, och sedan köpa fler Instagram följare när det ser naturligt ut. Har inte 10 000 nya följare, men bara 5 likes på dina foton. Det ser inte ut som bra organisk tillväxt.

Tänk på din ”audience”

Tidigare i inlägget pratade vi om ryska följare. Men vi måste också tänka på att din följarebas inte alltid behöver så många följare. Om du till exempel har ett Instagramkonto som handlar om bilar i Uppsala. Det är alltså inte så att ditt Instagramkonto nödvändigtvis behöver 50 000 följare. Självklart vill vi hålla aktiviteten och responsen så autentisk som möjligt.

Köp följare på Instagram när tiden är mogen

Om du har ett konto som du inte aktivt använder, eller lägger till nytt innehåll till ofta – då kan det vara väldigt konstigt om du får många nya följare. Det är därför viktigt att du använder ditt konto och laddar upp bilder ofta. Så att det är naturligt att du får fler följare, även om du har köpt!

Ska man köpa följare eller likes?

Det är helt upp till dig. Många människor kan se en snabb ökning av både riktiga och falska följare, men vi kan lugnt säga att Vinyadmedia är det bästa stället att köpa Instagram följare. Det kan finnas otroligt många fördelar, utöver detta. Jag rekommenderar alla att tänka igenom det innan man gör ett eventuellt köp. Se om sidan är säker, se om den är på riktigt – och prata gärna med supporten om dina behov innan du gör en beställning. Om du gör alla dessa saker kommer du att uppleva mycket bättre och säkrare köp av följare.