Skip to main content

Vi är Exacta – Webbyrån som specialiserat sig på utveckling av e-butiker i Woocommerce. Vi bygger alla e-handelslösningar skräddarsytt från grund. Målet för alla företag som säljer online är att bli synliga på internet och mer lönsamma genom sin e-handel. Exacta hjälper företag att bygga nätbutiker som är specialiserade för deras behov, så att deras produkter kan nå fler kunder än någonsin tidigare.

Hjälp med att komma igång med e-butiken?

Har du ett företag och vill att det ska sälja sina produkter online, men vet inte hur? Eller har du en e-handelsbutik som för närvarande kämpar med att öka försäljningen? Planerar du att utöka din nuvarande verksamhet genom att sälja produkter eller tjänster via Internet, men behöver en professionell partner för att nå dit?

Vi har bevisat att vi är ledande experter inom e-handel och har mer än 15 års erfarenhet i branschen, vi hjälper dig att öka trafiken och försäljningen av dina produkter eller tjänster online. Gör Islandshästspecialisten, Markisgrossisten och Flygupplevelse sällskap i vår långa lista över nöjda kunder och se hur vi kan hjälpa dig också.